Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дете в България получава 455 лева, а гъска - 746 лева

Дете в България получава 455 лева, а гъска - 746 лева

По справка на Националния статистически институт през 2014 г. в България се се родили 67 585 бебета. Едно дете получава средно по 455 лв, а за новородени е предвидена еднократна помощ от държавата в размер на 30 млн. лв., съобщават от асоциацията "Българско Черноморе".

По справка на Националния статистически институт през 2014 г. в България се се родили 67 585 бебета. Едно дете получава средно по 455 лв, а за новородени е предвидена еднократна помощ от държавата в размер на 30 млн. лв., съобщават от асоциацията "Българско Черноморе".

От организацията посочват, че в държавното субсидиране влиза и червеногушата гъска, която зимува в България и се храни със засята пшеница. За изхранването й, земеделците в страната са поискали 50 млн. лв. субсидии от фонд "Замеделие", като прости сметки показват, че за една гъска са необходими 746 лева.По данни на Асоциацията наагроекологичните земеделски производители цялата схема може да „глътне” 220млн. лв.

"Ние от НАБЧ питаме министерството на земеделието и хранитеи министерството на околната среда и водите:Как една гъска, която тежи 1,5 кг изяжда 2,4 тона зърно запребиваване в България от няколко месеца?И колко и кои зърнопроизводители ще усвоят тези пари?Всички тези щуротии са дело на зелената мафия в България. Ако някой пита скаква цел, то отговорът е следния: много гъски – много пари за тяхното броене,много пари от програми за опазване на чевеногушите гъски, много пари наблюдениена червеногушите гъски, и привличане на мастики зърнопроизводители за каузатана зеления рекет".  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега