Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Детските градини в Несебър отварят на 1 юни

Детските градини в Несебър отварят на 1 юни

Всички посетители в детските градини трябва да спират на входа за измерване на температурата. Те ще бъдат посрещани и изпращани с дезинфектант за третиране на ръцете.

Детските градини на територията на Община Несебър ще възобновят работа на 1 юни. Това реши кметът на града Николай Димитров. Съгласно заповедта му, всички служители на детските заведения ще бъдат тествани превантивно за Covid-19. Всички посетители в детските градини трябва да спират на входа за измерване на температурата. Те ще бъдат посрещани и изпращани с дезинфектант за третиране на ръцете. Температурата на децата ще се измерва периодично и вътре.

Отварянето на градините бе отложено, тъй като дните до 1 юни са необходими за довършване на започналото косене на дворове и обработка против насекоми. Освен това, детските градини на територията на общината трябва да приключат с основната дезинфекция на всички вътрешни и външни площи, включително пързалки, катерушки и др. 

Междувременно се прави предварително проучване, което да установи колко родители са готови да пуснат децата си от обявената дата. Според заявките ще може по-точно да се прогнозира как да бъдат организирани заниманията и преподредени помещенията в детските градини. При всички случаи Община Несебър и директорите ще започнат да прилагат практики за повече игри на открито.

По решение на Министерството на здравеопазването няма нужда да се правят в медицинско заведение необходимото микробиологично изследване, което се изисква след дълго отсъствие на дете.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега