Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Детските ще се вдигнат на 50 лева и ще са за всички деца

Детските ще се вдигнат на 50 лева и ще са за всички деца

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че парламентарната му група е подготвила законопроект за увеличаване на детските надбавки на 50 лева, които обаче да се дават на всички деца. В момента детските са 35 лева, но не всяко дете има право на тях, защото има подоходен критерий за родителите, въведен още от правителството на НДСВ, когато социален министър бе Христина Христова.

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че парламентарната му група е подготвила законопроект за увеличаване на детските надбавки на 50 лева, които обаче да се дават на всички деца.В момента детските са 35 лева, но не всяко дете има право на тях, защото има подоходен критерий за родителите, въведен още от правителството на НДСВ, когато социален министър бе Христина Христова.

"Помолих да забавим внасянето на законопроекта, защото той ще влезе в сила от 1 януари 2014 г.", посочи Станишев и отбеляза, че за увеличението ще са необходими милиони левове."Трябва да се направят точните разчети и тогава", настоя той.

Лидерът на БСП отбеляза, че от първия ден, независимо от огромните финансови трудности и опразнената хазна, правителството на Пламен Орешарски се опитва да покаже много ясна социална ангажираност и в ускорени срокове са увеличени обезщетенията за отглеждане на малко дете.По думите му доверието много трудно се печели и лесно се губи.

"Затова сега и аз, и правителството ще трябва да работим още по-усилено, за да бъдат убедени хората, че се работи в техен интерес", заяви той.Лидерът на столетницата допълни, че уважава хората, които протестират с убеждения, с емоция, но би ги предпазил да не позволят да бъдат яхнати от политически интереси.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега