Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Димитров: Готови сме за ЦСКА

Димитър Димитров: Готови сме за ЦСКА

Старши треньорът на „Черноморец-Бургас“ Димитър Димитров присъства на редовния брифинг преди всеки шампионатен кръг.

Старши треньорът на „Черноморец-Бургас“ Димитър Димитров присъства на редовния брифинг преди всеки шампионатен кръг. Ето какво сподели пред медиите бургаския специалист:

„На фона на това, което сме в момента като потенциал, мисля че сме готови. Незнам Георги Терзиев в какво състояние е, тъй като вчера имаха мач с младежкия национален отбор. Имаме леки проблеми от вчерашната тренировка с Траян Дянков и Пламен Димов, но се надявам тези болежки да отшумят и всички да бъдат в оптимално състояние. Разбира се успоредно с това работим и по селекцията. Търсим до края на месеца да набавим хората, които ни трябват.

Николай Николов със сигурност ще отпадне от групата, тъй като вчера на тренировката пак усети болки и няма да го рискуваме. С Амара Бейби има вероятност и да се разделим, тъй като той има някакви проблеми от личен характер. За Дани Младенов и Румен Трифонов ако трябва да бъдем честни, не са готови. Ако влязат в групата ще бъдат като помощни футболисти. На този етап смятам, че не са готови за такава битка, каквато ни предстои. Знаете с какъв състав разполагаме в момента, трябва да извлечем максимума от него.  

Въпреки проблемите в ЦСКА, те са един от грандовете  на България, отбор с традиции и големи възможности, така че ние трябва да се съобразяваме с това. Надявам се да дойдат повече хора на този мач. Знаете, че публиката е много важна за нас и особено за този мач имаме крещяща нужда от нашите фенове“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега