Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Кузманов започна с победа на турнир от сериите „Чалънджър“ в Индия

Димитър Кузманов започна с победа на турнир от сериите „Чалънджър“ в Индия

За победата си Кузманов заработи 9 точки за световната ранглиста, а втория кръг ще играе срещу №313 в света Джей Кларк от Великобритания

Националът на България за Купа „Дейвис" Димитър Кузманов се класира за втория кръг на турнира от сериите "Чалънджър", който се провежда в индийския град Ченай. Състезанието е на твърда настилка с награден фонд от 130 000 хиляди долара. Поставеният под №8 Кузманов победи в първия кръг с 6:3, 7:6(3) представителя на домакините Рамкумар Раманатан. Индиецът е бивш номер 111 в света, а в момента се намира на 418-о място.

Срещата продължи 89 минути.Българинът проби за 3:1 в първия сет, а при 5:2 пропусна две сетбола при сервис на Раманатан. На собствен сервис Мико затвори сета с 6:3 в своя полза. Във втората част нямаше възможности за пробив и така се стигна да тайбрек. В него Мико спечели пет поредни точки от 2:3 до 7:3.

За победата си Кузманов заработи 9 точки за световната ранглиста, а втория кръг ще играе срещу №313 в света Джей Кларк от Великобритания.Мико ще участва на три поредни турнира от сериите "Чалънджър" в Индия. През миналата година Кузманов стигна до финала финала на друг турнир в Индия от тази категория - този в Бенгалуру.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега