Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димо Костадинов: Община Царево принадлежи на всички, не само на тесен кръг от хора

Димо Костадинов: Община Царево принадлежи на всички, не само на тесен кръг от хора

Абсурдно е според него да се прави ледена пързалка в морски град, при положение, че няма нормално пристанище. Не скрива, че проблемите на Царево, не са чужди и за Лозенец, който се смята, че е топ локацията за най-вече платежоспособни туристи.

Да вляза в политическата битка за ново управление на община Царево ме мотивираха редица неща, които не харесвам и смятам, че трябва да се променят, защото ще се окажат пагубни за бъдещето ни. Това споделя кандидатът за общински съветник Димо Костадинов. Строителният предприемач живее и работи в село Лозенец.

По думите му общината принадлежи на всички, не само на един тесен кръг от хора, които да се облагодетелстват от нея. „Явно идеята на нашите управници, както преди по времето на Арнаудов, така и сега последните 12 години по времето на Лапчев, е била една и съща - да се продават общинските земи. Тогава се продаваха по декар - два, сега се продават по двеста, по четиристотин декара. Аз не мисля, че това е начина една община да върви напред - като се разпродаде".

Относно изтъкването на досегашните постижения на кметската управа, той смята, че те са пресилени и почти никакви. Абсурдно е според него да се прави ледена пързалка в морски град, при положение, че  няма нормално пристанище. Не скрива, че проблемите на Царево, не са чужди и за Лозенец, който се смята, че е топ локацията за най-вече платежоспособни туристи.

„За 12 години в Лозенец се направи общо взето един парк, който няма нищо общо с картинката, която гледахме в началото. Направи се и една здравна служба, в която работи само едно кабинетче. Нищо не се прави по отношение на пречиствателната станция на Лозенец. Добре, направи се един  резервоар, който донякъде решава проблема с отпадните води, но там вече около него има неприятни миризми по подобие на тези на входа на Царево. Така че натам трябва да се насочат усилията, а не да се правят само временни решения", сопълва Костадинов. 

Надява се, че на повечето хора им е омръзнало от такъв тип управление и на предстоящите избори ще излязат и ще упражнят своето право на глас - с разум и по съвест, без страх и зависимост от когото и да било.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега