Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес е коронацията на крал Чарлз III

Днес е коронацията на крал Чарлз III

Сълзи от радост и възгласи "Да живее кралят!" - така изглежда Лондон

Преди първата коронация от 70 години насам Великобритания тръпне от вълнение. Сълзи от радост и възгласи "Да живее кралят!" - така изглежда Лондон, съобщи БНТ. Часове преди коронацията Чарлз Трети в компанията на принц Уилям и съпругата му Кейт се срещна с най-запалените си почитатели, които от дни стоят по пътя на процесията в очакване да зърнат новия крал.

В ранния следобед вчера крал Чарлз, принц Уилям и съпругата му Катрин се разходиха и си поговориха с някои от най-запалените почитатели на британското кралско семейство. От няколко дни те лагеруват около Бъкингамския дворец. И докато Кейт не скри своето вълнение, то принц Уилям се пошегува, че няма планове за уикенда и вероятно ще си почива. Все повече са хората, които пристигат в Лондон със своите палатки и спални чували в опит да си запазят възможно най-хубавите места и да видят отблизо процесията на техни Величества.

Разбира се, не липсват и републиканци, които скандират: "Това не е моят крал". За утре са предвидени и протести, но заради мерките за сигурност е малко вероятно да се стигне до ескалация. Повече от 10 000 са полицаите, които патрулират из центъра на британската столица. Три дни ще продължат тържествата в чест на новия крал.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега