Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До 15 градуса на националния празник

До 15 градуса на националния празник

В района на връх Свети Никола и Паметника на свободата “Шипка” - променлива облачност с разкъсвания до обяд. След това, до вечерта има повишена вероятност за краткотраен валеж от дъжд

В неделя призори в равнинната част на страната ще има условия за понижена видимост. Денят ще е тих. В Западна и Централна България облачността ще се разкъсва, докато на североизток ще остане значителна. В часовете следобед ще има краткотрайни превалявания в крайния Североизток, в Стара планина и в масивите на Югозапад, както и в някои райони около тях. Дневни температури – в интервала 10-15 градуса. В района на връх Свети Никола и Паметника на свободата “Шипка” - променлива облачност с разкъсвания до обяд. След това, до вечерта има повишена вероятност за краткотраен валеж от дъжд.

В светлата част от деня - вятърът ще е по-осезаем около обяд с пориви до 20-25 километра в час. Температури призори - около 3-4 градуса, следобед - до 10-11.

Последният почивен ден от поредицата около националния празник (понеделник) ще е с мъгли сутринта, слънчев около обяд с температури между 13 и 18 градуса и с увеличаваща се облачност до вечерта. Температури в топлите часове - между 12 и 17 градуса. 

В резултат на поредица средиземноморски смущения, в периода 5-8 март дните ще са облачни с валежи, в отделни точки на страната – в значителни количества. В първия от дните в Югоизтока е възможна гръмотевична активност. В по-високата част на планините в Западна България ще падне обилен мартенски сняг.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега