Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До 31 октомври ще заработи системата за броене на трафика по автомагистралите

До 31 октомври ще заработи системата за броене на трафика по автомагистралите

До края на октомври ще завърши изграждането на системата за автоматизирано събиране и анализ на данни за пътния трафик по автомагистралите и първокласните пътища. Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Транспорт“ 2007-2013 г. и националния бюджет.

До края на октомври ще завърши изграждането на системата заавтоматизирано събиране и анализ на данни за пътния трафик поавтомагистралите  и първокласните пътища.Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз чрез Оперативнапрограма „Транспорт“ 2007-2013 г. и националния бюджет.

До момента са монтирани 90% от главните и допълнителнипреброителни пунктове на автомагистралите „Тракия“, „Хемус“, „Люлин“, „Марица“и „Струма“ както и на първокласните пътища. Предвидено е осигуряването на 100трафик броячи. Технологичното оборудване е доставено и инсталирано. Софтуерът,необходим за обработка на данни от броячите, е в готовност за работа и припредварителните тестове показва висока степен на статистическа точност.

Монтирани са и 2 от предвидените 3 системи за автоматизиранонаблюдение на метеорологичните условия. Те са на път E-79 - при с. ДолнаВереница, в област Монтана, и в района на Кресна, в област Благоевград.Предстои изграждането на системата на път I-6, при входа на град Бургас.Мрежата от метеорологични станции, позволява точно прогнозиране на пътнитеусловия и ще предупреждава структурите на Агенция „ПътнаИнфраструктура“,шофьорите и фирмите, отговарящи за зимното поддържане, принастъпване на промени във времето.           

Всички данни, които се събират отточките за преброяване на трафика и проследяването на метеорологичните условия,се записват в реално време чрез GPRS комуникация в сървърния център на АПИ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега