Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До 8 лева за чадър и шезлонг това лято по Южното Черноморие

До 8 лева за чадър и шезлонг това лято по Южното Черноморие

В „Слънчев бряг” цените на плажните принадлежности са с 50% по-ниски в сравнение с упоменатите цени в концесионния договор.

В първия уикенд от новия месец очакването за лятна почивка става все по-осезаемо. Един от големите въпроси - за цената на чадърите по родното Черноморие, получи точни отговори в лева – от нула до осем, съобщават от Nova

В „Слънчев бряг” цените на плажните принадлежности са с 50% по-ниски в сравнение с упоменатите цени в концесионния договор. На север от мостика цената е 4,50 лв. От другата страна, на централния плаж в курорта, цената е с 50 стотинки по-висока. „Вече подписахме за „Слънчев бряг”. Цената тази година ще е намалена с 50%. Тоест, услугата ще струва 5 лв.”, обясни Кирил Спасов, представител на концесионера. На плажа вече са осигурени спасителни двойки, медицинско обслужване, ежедневно почистване и дезинфекциране.

На юг - в Равда и Несебър, цената остава същата - по 8 лв. за чадър и за шезлонг. В Поморие ни посрещат табели с цени на сянката по 5 лв. За комплект плажни принадлежности на южния плаж в Поморие това лято трябва да отделим сумата от 15 лв.

На плаж "Бургас-север" за втора поредна година концесионерите са избрали да предлагат напълно безплатно ползване на чадъри и шезлонги. „Готови сме. Имаме зони с разположени чадъри, с плажни принадлежности”, обясни концесионерът на плажа Симеон Цветков.

На плажа в Крайморие това лято цената на сянката ще е намалена с 50 %. За чадър и шезлонг ще се плаща по 5 лв., а шалтета и масички ще са бонус към комплекта.

В Созопол цената остава така, както е заложена в договора. „Тази година на централния плаж плажните принадлежности ще са 7 лв. на брой. Това е цената, която е спечелена по концесионен договор. За всички плажове самата икономическа обосновка е много различна”, заяви Кирил Спасов, представител на концесионера.

На договорна цена ще работи концесионерът на плаж  „Приморско-юг”. Там чадър и шезлонг ще се предоставят срещу 7 лв.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега