Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доброто победи: За нула време събраха парите за млад мъж от Несебър

Доброто победи: За нула време събраха парите за млад мъж от Несебър

Новината съобщи лично майката на Веселин – Дора, която изказа своята сърдечна благодарност към всички, отзовали се на призива ѝ за помощ

Доброто победи и в Несебър. За по-малко от ден се събра сумата, необходима за лечението на младия мъж Веселин Богданов, който е диагностициран с рак. Новината съобщи лично майката на Веселин – Дора, която изказа своята сърдечна благодарност към всички, отзовали се на призива ѝ за помощ. Ето какво написа Дора Богданова в социалната мрежа „Фейсбук“: 

„Писмо от една майка -
"Аз съм Дора, майката на Веско. Трябваше ни време да се осъзнаем . Случва се нещо безпрецедентно в Несебър ! Нещо , което дали някога се е случвало в този град ? Вълна от съпричастност . Градът изригна ! Не сме очаквали такъв отклик! Тичат съграждани в къщи разплакани ,носят пари - колкото са могли да отделят за моето дете. По сметката започнаха да влизат пари непрестанно. Много жени ми пишат отново и отново. За по - малко от ден се събра това , което ни е нужно за да покрием разходите по лечението на Веско към момента. Но хората напират , искат да помагат , укоряват ни защо спираме дотук . Ние сме честно и почтено семейство, не сме и мечтали за огромни суми.  Защо да продължаваме , когато вече е събрана необходимата сума ,с която да довършим двете химио терапии и да изчакаме контролния скенер . Какво ни предстой, това никой не знае. Ще изчакаме решението на лекарите в Панагюрище и тогава ще знаем как ще продължим напред.

Но скъпи приятели, моето майчино сърце трепти от радост, че има шанс за детето ми. В мен живее надеждата, че не сме сами в тази трудна битка и че добрите хора на Несебър са с нас. Ще пиша, ще информирам знайни и незнайни приятели какво се случва при нас.Надяваме се скоро да е ясно какво лечение предстои.  Стотици пъти  искам да благодаря на всички отзовали се до сега , на Галя Костова , която дари най - голямата сума ! Същата благодарност отправям и към тази жена , която преведе най - малката сума , трогна ни , защото може би това са и били последните парички . Искам да благодаря на служителя на бензиностанция Шел .,който ме разпозна когато зареждах гориво за Панагюрище . Когато реших да платя , той с насълзени очи каза : - Горивото е от мен . Влизам в " Захаро" и искам да купя най - голямата торта за медицинския екип , Роси ми казва: Тортата е от мен!  На 14 февруари - денят на виното и любовта Веско има Рожден ден .  За своя 25-ти Рожден ден той получи най - големия подарък - ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ОТ НЕСЕБЪР.
С безкрайна благодарност - Дора и Стефан Богданови "
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега