Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доброволците спират мащабната си акция по издирването на Александър от Перник

Доброволците спират мащабната си акция по издирването на Александър от Перник

Търсенето на детето продължава вече седми ден

Спира мащабното търсене на изчезналия Александър. Акцията на полицията продължава, но повече няма да бъдат организирани огромен брой доброволци по различни маршрути. Това каза пред NOVA Станислав Фердов, председател на БСС, който организира акции по изидриването на изчезналия Александър. Полицията все още не е попаднала на следа от момчето. Детето изчезна на 11 ноември в гористата местност над Профилакториума в миньорския град.

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

Междувременно доброволци са недоволни от това как протича търсенето и подозират, че получават грешни сигнали от бащата на изгубеното дете. „Искаме някой да каже къде да продължи издирването, а не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Лутаме се по гори и паланки. Всички имат подозрения. Версиите са много, включително, че бащата го укрива или, че е отвлечен от майката”, сподели Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец.

„Не мога да бъда абсолютно сигурен, но познавайки Алекс, не допускам, че той просто ей така би се загубил в гората. Чувството ми като баща е, че той е държан някъде против неговата воля”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега