Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дончев: Вотът не мина, защото няма мотив от организация на предсрочни избори два месеца по-рано

Дончев: Вотът не мина, защото няма мотив от организация на предсрочни избори два месеца по-рано

Това коментира вицепремиерът Томислав Дончев след извънредното заседание на Парламента, на което бе гласуван вотът на недоверие, внесен от БСП.

"Вотът не мина, защото няма мотив от организация на предсрочни избори два месеца по-рано, посред зима, и защото правителството има да свърши още работа - справяне с последиците от пандемията, подготовката на документите за достъп до пакета от европейско финансиране до 2027 година, има огромни енергийни проекти, които трябва да бъдат реализирани, създаване на организация за машинно гласуване, което предполага и промени в Изборния кодекс. Трябва да се регламентира какви машини ще се използват, кой ще ги доставя". Това коментира вицепремиерът Томислав Дончев след извънредното заседание на Парламента, на което бе гласуван вотът на недоверие, внесен от БСП.

Той представи още веднъж европейското финансиране, договорено в рамките на обсъждането на дългосрочната финансова рамка на Европейския съюз. С типичния си пиперлив език той подчерта, че "когато става дума за пари, размерът има значение", а в случая договорените средства са повече и дават много възможности за развитие на родната ни икономика.

"Предвижда се и акцент върху енергийната ефективност, не само върху сгради, но и инвестиция в машини. Трябва да санираме всички публични сгради, не трябва да остане такава, която не е енергийно ефективна", коментира Дончев и добави, че друг акцент ще попада върху иновациите, дигитализирането на бизнеса и инвестициите във високотехнологични производства на иновативна и уникална продукция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега