Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дончев за мерките: Всяко решение е лошо /Видео/

Дончев за мерките: Всяко решение е лошо /Видео/

По думите му създаването на доверие към ваксинационния процес е на всички и най-вече на правителството

„Трудно ми е да представя доказателства, не изключвам, че има и пазарни спекулации с търговията на тока”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Томислав Дончев от ГЕРБ. „Не можем да виним бизнеса за нищо. Вярно е, че той е енергийно неефективен спрямо конкурентите си в Европа. Ако коментираме отговорностите за енергийната криза – над 50-60 процента тя е привнесена отвън. Не е коректно да твърдим, че няма и чисто български причини за кризата“.

„Независимо какво ще се избере – локдаун или зелен сертификат – това по същество ще е палиативно решение. Най-добрият вариант беше през последните 4 или 5 месеца да се използват за по-ефективен напредък по отношение на ваксинацията. Това обаче не се случи. Ако преди няколко месеца проблемът беше в липсата на достатъчно ваксини – сега такива има достатъчно за всеки, който иска да се имунизира”. По думите му създаването на доверие към ваксинационния процес е на всички и най-вече на правителството.

„Личният пример също е важен. Сега каквото и решение да се вземе – все ще е лошо”, подчерта той.Според него по отношение на мерките „ако човек, иска да е мил и любезен с всички, в един момент се оказва скаран и неодобряван от всички”.По отношение на изборите и възможността ГЕРБ да управлява той заяви: „Възможно е”. Но беше категоричен, че отговорът за евентуална коалиция е „много труден”.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега