Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Допинг скандалът изпокара най-добрите ни плувци

Допинг скандалът изпокара най-добрите ни плувци

Повод за скандала между тях стана изказване на Иванов, който не скри разочарованието си, че никой от родната федерация по плувни спортове не поема отговорност за допинг скандала, който се разрази преди дни.

Три от звездите в родното плуване – Антъни Иванов, Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров, се изпокараха грозно във „Фейсбук“. Повод за скандала между тях стана изказване на Иванов, който не скри разочарованието си, че никой от родната федерация по плувни спортове не поема отговорност за допинг скандала, който се разрази преди дни. 

Антъни Иванов заяви, че повече няма да стъпи на лагер на националния отбор, докато не види оставки. До момента това не се е случило, а вчера Управителния съвет гласува доверие на главния мениджър на националния отбор Кристиян Минковски и лекаря Любомир Петров. В същото време националите се явиха на лагер на плувния комплекс „Дианабад“ и стартираха подготовка за предстоящото Европейско първенство.

Ето какво написа Антъни Иванов:  
„Няма да има нито истина, нито промяна. Всички са пили едно и също, който е хванат, хванат. Най-жалкото е, че очаквах повече от някой хора, които си мълчат и се крият защото ги е страх. Няма как да бъдеш голям спортист ако не си голям човек. Да се крият на Дианабад и това е. От тук нататък, ако ще и световни рекорди да направи някой подготвял се по тези лагери няма да повярвам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави това е последният ми коментар по темата”. 

Припознали се в тези негови думи, Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров му отговориха:„Кой се крие смешник?! Вече прекаляваш с тези твои изказвания. Ако имаш нещо към нас или към мен ще чакам като си дойдеш да ми го кажеш в очите!”, написа Миладинов.

„От какво се крием ,не мога да разбера??? Повече не мога да слушам твоите изказвания. Никакъв морал!”, отговори и Лефтеров.

И тримата плувци са с квота за участие на Олимпийските игри в Токио.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега