Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дракалиев погна Свидетелите на Йехова

Дракалиев погна Свидетелите на Йехова

По думите му, местното подразделение на религиозната формация незаконно разпространява информационни материали на възлови места в града, без да има разрешение за това.

Колко акта са наложени и колко наказателни постановления са издадени на активисти на "Свидетелите на Йехова" за нарушаване на наредбите на Общински съвет - Бургас през последните три години? Това питане към кмета на Бургас входира съветникът Георги Дракалиев.

Представителят в местния парламент посочи, че местното подразделение на религиозната формация незаконно разпространява информационни материали на възлови места в града, без да има разрешение за това. Като такива точки на незаконна религиозна пропаганда Дракалиев посочва спирката на Операта, входа на Приморски парк, бул. "Демокрация", спирката на УМБАЛ, ж.к. "Меден рудник" и др.

"Всички граждани или фирми, желаещи да поставят с рекламна или търговска цел какъвто и да било преместваем обект върху общинска земя са длъжни да подадат заявление и да заплатят съответните такси. Това важи дори за политическите партии, в случаите когато им се налага да събират подписи или друга, разрешена от закона дейност.

Точно тези наредби, задължителни за всички физически и юридически лица, са ежедневно нарушавани, при това на няколко места едновременно, от рекламни агенти на "Свидетели на Йехова", голяма част от които рускоговорящи и с неизвестен статут на пребиваване", пише в питането си Дракалиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега