Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Държавата налива милиони в национална реклама

Държавата налива милиони в национална реклама

Държавата ще инвестира близо 24 милиона лева от бюджета в национална реклама тази година. Очакват се инвестиции за стотици милиони евро, съобщава bTV. Средствата, с които страната ни ще се представя пред света през 2014, ще бъдат шест пъти повече от миналата година. Основният фокус ще пада върху СПА и балнеотуризма.

Държавата щеинвестира близо 24 милиона лева от бюджета в национална реклама тази година.Очакват се инвестиции за стотици милиони евро, съобщава bTV. Средствата, скоито страната ни ще се представя пред света през 2014, ще бъдат шест пътиповече от миналата година. Основният фокус ще пада върху СПА и балнеотуризма.

В рекламнатакампания за 2014 г. ще се обръща внимание на историята, културата, традициите изабележителностите ни. Най-голямо внимание обаче ще се обърне на огромния бройтермални минерални извори у нас, които са основна притегателна сила зачуждестранните туристи. Последните промени, свързани със здравеопазването в ЕС,дават право на европейските граждани да се лекуват във всички страни членки.Това ще позволи на българските СПА и балнеолечебници да се включат вевропейската карта, посрещайки огромен брой чужденци за рехабилитация.

„Богати страникато Германия... може да изпращат за лечение своите граждани в България -прекрасен климат, минерални води, които покриват 90 на сто от клиничните пътекина ЕС. Ние имаме традиция в санаториалното лечение, идеална леглова база, аточно балнеологията и спа туризмът са с целогодишна възможност за експлоатация.Колко са местата, на който можете да имате ски курорт и на 10 минути оттам даима минерален извор, на още 10 минути имате голф, на колко места иматеминерален извор на 10 минути от плажа”, коментира Бранимир Ботев, зам.-министърна икономиката и енергетиката.

Рекламнатакампания, свързана с туризма у нас, ще залага на зимния и СПА туризъм и порадиоще една причина – по-високите приходи от планинския сезон в сравнение с летния.Развитието на морския туризъм обаче няма да остава на заден план. Специалистипрогнозират увеличение на туристите по Черноморието с около 4% през Сезон 2014.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега