Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

DUBFIRE заменя Ibiza със Слънчев бряг

DUBFIRE заменя Ibiza със Слънчев бряг

Един от най-интересните и многолики артисти на световната електронна сцена DUBFIRE избра родното черноморие, за да си почине преди да продължи лятното си турне. Аli Shirazinia пристигна една седмица по-рано в един от любимите си курорти, заедно с група приятели, които идват специално за партито му на SOLAR Summer на 31 юли.

Единот най-интересните имноголики артисти на световната електронна сцена DUBFIRE избра родното черноморие, за да сипочине преди да продължи лятното си турне. Аli Shirazinia пристигна една седмица по-рано в един от любимите си курорти,заедно с група приятели, които идват специално за партито му на SOLAR Summer на 31 юли. 

Специално за DUBFIRE и компанията муот Yalta Club са резервиралиголяма вила с басейн и най-добрата гледка към курорта в едно съседните вилниселища. За пълния комфорт на гостите ще се грижат двама готвачи, избирани личноот Аli, който е известенс особеното си отношение и страст към храната. В една от вечерите преди шоутоси на CACAOBEACH Dubfire организира специално суши парти, с храна сготвена лично от него. Артистът епоръчал голямо количество от любимата си напитка саке, както и най-пряснатариба от местни рибари в района.  

Освен гурме вечерите, артистът ще обиколи и нощнитеклубове в Слънчев бряг. Дневната му програма ще включва още обиколка наместните забележителности в Несебър, както и разходка с яхта до стария град вСозопол.  След почивката си в Слънчев бряг, DUBFIRE ще застане задпулта на новия CACAOBEACH Club на 31 юли, за да открие второто парти от програмата на SOLAR SUMMER. Билетите от 30лв. вече са изчерпани, но в мрежата на Eventim и бензиностанции OMV, все още могат дабъдат закупени билети от 40 лв.   

ПРОГРАМА:

2015/07/25Fatboy Slim, Franky Rizardo, StefanPopov & Runo

2015/07/31Dubfire, Carlo Lio, Liubo Ursiny

2015/08/01Marco Carola, Liubo Ursiny, PhilipChernikov

2015/08/07Chris Liebing & Nicole Moudaber,Stefan Popov

2015/08/15Fedde le Grand, Runo

2015/08/21Hot Since 82, Philip Chernikov, StefanPopov

2015/08/22Victor Calderone, Liubo Ursiny

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега