Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двама души са задържани за убийството на 49-годишен мъж в София

Двама души са задържани за убийството на 49-годишен мъж в София

На 4 януари жертвата е поканен да посети имот на единия от извършителите, където огледите са установили, че е бил вързан и измъчван.

49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и търговска дейност е жертвата на тежкото престъпление, за което бяха задържани двама души. Това съобщиха на брифинг от ръководството на Софийска градска прокуратура, представители на ГД „Национална полиция“ и СДВР.

Сигнал за изчезването му е подаден от неговата майка на 5 януари. Образувано е досъдебно производство. Повдигнати са обвинения на двама души - Александров и Кинов, за предумишлено убийство. Мъжът е убит с огнестрелно оръжие. Извършени са множество огледи, следствени експерименти и изземвания, заяви Христо Кръстев от СГП. Предвиденото наказание е от 15 до 20 години затвор или доживотен затвор. Двамата мъже са задържани за срок до 72 часа, ще бъде поискан постоянен арест.

Директорът на СДВР Любомир Николов заяви, че първият арест е извършен само 30 минути след получаването на сигнала за изчезналия мъж, час и половина след това е задържано и второто лице. На 4 януари жертвата е поканен да посети имот на единия от извършителите, където огледите са установили, че е бил вързан и измъчван, заяви Николов.

Двамата заподозрени за тежкото убийство са пътували в рамките на час и половина до Сърбия през пункта Стрезимировци, което е породило съмнение в разследващите. Бързите действия на полицията са предотвратили плановете на задържаните за кремация на тялото на жертвата. Единият от извършителите е гробар и е използвал познанията си, за да прикрият следите след тежкото деяние.Михаил Наумов от Главна дирекция "Национална полиция" заяви, че двамата задържани са искали да инсценират, че убитият е напуснал територията на страната, по тази причина единият е използвал личната карта на жертвата при преминаване на граничната проверка. Телефонът на убития мъж е открит в Сърбия, пренесен е там от задържаните. Любомир Николов каза, че най-вероятно жертвата е дължал пари на един от извършителите на убийството.

Източник: Nova
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега