Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дванадесет са първите кандидати да станат част от проекта "БУЛЕВАРТ"

Дванадесет са първите кандидати да станат част от проекта "БУЛЕВАРТ"

Общината обяви още един кръг на кандидатстване.

Дванадесет са първите кандидати да станат част от проекта "БУЛЕВАРТ - Мрежата на сетивата". Общината и екипът на инициативата подкрепят горещо желанието на бургаския бизнес и артистичните среди и дават възможност на още проекти да предложат своите идеи за предприемаческа и творческа синергия, като обявяват междинна сесия за кандидатстване до края на септември 2018. Така предвидените два кръга за кандидатстване (през август и през октомври) ще бъдат увеличени до три, за да могат всички заявили интерес да кандидатстват.

Сред подадените 12 проекта се забелязват изключително интересни и перспективни творчески идеи, като най-добрите от тях ще бъдат и подкрепени с административни облекчения и финансови стимули. Свои предложения, придружени от програма на дейностите и бизнес план, са подали художествени галерии, арт и обучителни центрове, модерни и популярни места за забавления - барове и ресторанти, сцени за събития на открито.

Предложените дейности включват творчески работилници, арт пърформанси, театри, кулинарни фиести, много музикални и артистични дейности. Подадените проектни предложения ще бъдат оценени през следващата седмица, а резултатите ще бъдат обявени на 10 септември.

Припомняме Ви, че териториалният обхват на инициативата е Централна градска част на Бургас, заключена между (но не само) бул. “Сан Стефано”, ул. “Христо Ботев” и ул. “Цар Петър”, бул. “Иван Вазов” и ул. “Александър Батенберг”, бул. “Демокрация”. Проектът е на Общината и цели да превърне района  в естествено поле за изява на поети и писатели, художници и артисти, в място за фестивали, арт инсталации и театър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега