Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двойка нападна и би мотоциклетистка в центъра на Бургас

Двойка нападна и би мотоциклетистка в центъра на Бургас

Двамата са задържани с помощта на граждани при опита си да избягат от мястото на инцидента. След ареста им е установено, че двамата са отговорни и за кражба на мобилен телефон от крайплажно заведение.

Двойка криминално проявени нападнаха 47-годишна бургазлийка в района на бургаската улица "Шейново", съобщават от полицията. Двамата са задържани с помощта на граждани при опита си да избягат от мястото на инцидента. След ареста им е установено, че двамата са отговорни и за кражба на мобилен телефон от крайплажно заведение.

Сцената се разиграла около 16 часа в петък. Според разказа на пострадалата, 36-годишният мъж и приятелката му я нападнали безпричинно, докато стояла на личния си мотоциклет. Криминално проявеният започнал да й нанася удари в областта на лицето. Жената паднала на земята и била затисната от мотоциклета.

Бургазлията продължил да й нанасяудари в областта на лицето и тялото, като я е ритал с крака и я засипвал с обиднидуми. След побоя двамата избягали в посока на автобусната спирка на Бургаска опера. Опитали се да се качат на автобус с №211, но били задържани от двама бургазлии.

По случая е образувано бързополицейско производство. От проведените допълнителни полицейски действия еконстатирано, че двойката е отговорна и за кражбата на смартфон с марка "СамсунгГалакси Ноут 3" на стойност 1 100 лв. Отмъкнали го от 21-годишнабургазлийка в бар "Кариби" вМорската градина.

Задържаните направили пълни самопризнания. Задържани са вПето Районно управление – Бургас с полицейски заповеди за срок до 24 часа.Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега