Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Една година затвор и глоба от 2 бона за наркодилър от "Лазур"

Една година затвор и глоба от 2 бона за наркодилър от "Лазур"

Наказание една година лишаване от свобода при първоначален строг режим получи Цветомир Иванов и глоба в размер на 2 500 лева, след като бе признат за виновен в извършване на престъпление против народното здраве.

Наказаниеедна година лишаване от свобода при първоначален строг режим получи Цветомир Иванови глоба в размер на 2 500 лева, след като бе признат за виновен в извършване напрестъпление против народното здраве.  

Приусловията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително според Законаза контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите и Наредбата за условиятаи реда за разрешаване на дейностите по този закон, Иванов разпространявал идържал с цел разпространение високорискови наркотични вещества.

На 15.06.2015г. в град Бургас той разпространил като предал на друго лице 0,028 грамаметамфетамин.  На същата дата Ивановдържал с цел разпространение 0,117 грама метамфетамин в себе си и в жилище вкв. „Лазур“ -амфетамин с нетно тегло 0,972 грама, МДМА /3.4-метилендиоксиметамтефамин/с тегло 0,544 грама и 4,032 грама метамфетамин.

Всичкинаркотични вещества на обща стойност 147,22 лева.Наказаниетое наложено с одобрено от Бургаския окръжен съд споразумение за решаване нанаказателното му дело.Спостигнатото между Окръжна прокуратура Бургас и защитника му споразумение тойсе признава за виновен в извършеното престъпление и с подписа си декларира, че разбирапоследиците от приключване на делото по този ред като влязла в сила присъда исе отказва от разглеждане на делото по общия ред.

Съдебниятсъстав намери предложеното споразумение като непротиворечащо на закона и моралаи го одобри. Съдът прекрати наказателното производство срещу Иванов и разпоредипредметът на престъплението да бъде унищожен. Актът му е окончателен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега