Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Едновременно транспортират две "чудовища" до Лукойл утре

Едновременно транспортират две "чудовища" до Лукойл утре

Утре по бургаските улици ще се извърши уникална логистична операция по едновременното превозване на два извънгабаритни товара (резервоари за катализаторен отпадък), предназначени за хидрокрекинга на "Лукойл Нефтохим”.

Утре по бургаските улици ще се извърши уникална логистична операция по едновременното превозване на два извънгабаритни товара (резервоари за катализаторен отпадък), предназначени за хидрокрекинга на "Лукойл Нефтохим”.  

На 8 април 2013 г., извънгабаритните товари бяха доставени в Пристанище Бургас на борда на м/к „Атлант Фрауке“,  разтоварени с корабни кранове директно върху тежкотоварни ремаркета и преместени в тила на пристанището за съхранение върху специални подпори.     

Транспортирането от Пристанище Бургас до Лукойл Нефтохим ще започне при изгрев слънце на 20 април и по предварителен график ще приключи до вечерта на същия ден. При планирането на процеса за преминаване на композицията през града екип от експерти е взел под внимание всички особености на инфраструктурата и необходимостта от бързото осъществяване на процесите по демонтиране и възстановяване движението по трасето.  

Габаритните размери на всеки един от товарите са - дължина 23,814 м, ширина 7,79 м, височина 7,99 м. и тегло 227 т., но заедно с извънгабаритното превозно средство общата маса на всяка от композициите е 352 тона.

Двете тежкотоварни композиции ще се движат в конвой и от съображения за сигурност ще бъде отцепен маршрутът: Порт Бургас - ул. Константин Фотинов - пл. Царица Йоанна - ул. Цар Петър - ул. Христо Ботев - ул. Одрин - път III 9008 - път BGS -1030 - път III-6008 в посока "Лукойл Нефтохим Бургас" АД. Транспортиеането ще се извършва от фирма "Бон Марин Агенция" ООД.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега