Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Едвин Сугарев приет по спешност в болница

Едвин Сугарев приет по спешност в болница

Поетът, публицист и бивш депутат във Великото Народно събрание Едвин Сугарев е приет по спешност в болница, съобщи дъщеря му Тея пред БНР. Преди 23 дни Сугарев започна гладна стачка с искане за оставка на премиера Пламен Орешарски. Състоянието на гладуващия вече 23 дни поет се е влошило и той е вкаран по спешност в реанимацията тази сутрин.

Поетът, публицист и бивш депутат във Великото Народно събрание Едвин Сугарев е приет по спешност в болница, съобщи дъщеря му Тея пред БНР. Преди 23 дни Сугарев започна гладна стачка с искане за оставка на премиера Пламен Орешарски. Състоянието на гладуващия вече 23 дни поет се е влошило и той е вкаран по спешност в реанимацията тази сутрин. 

Децата на Едвин Сугарев започват гладна стачка в подкрепа на баща си, съобщиха те в отворено писмо, получено в медиите тази сутрин.

"Ние, Борис, Ела, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, се обръщаме към теб като твои деца с желанието да заявим своята съпричастност към безкористния ти жест и решителност. Въпреки молбите, които отправиха към тебе интелектуалци, общественици и граждани чрез множество писма, решението ти да продължиш беше твърдо.   Въпреки загрижеността и съветите на семейството ти и всички твои приятели, решението да продължиш беше твърдо. Въпреки влошаващото ти се здраве решението да продължиш беше твърдо. Разбираме тежестта на твоята дума, но отказваме да приемем факта, че тя остава нечута. Затова днес, на двадесет и втория ден от началото на протеста ти, ние, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, започваме гладна стачка в знак на съучастие в твоя граждански жест. Не приемаме да живеем в общество, в което той - както и протестът на хилядите българи, не осъществява своето предназначение. Въпреки съвета ти никой да не те следва в това гладуване решихме, че не можем да те оставим сам, и се присъединяваме".

Писмото е подписано от Борис Сугарев, Ела Сугарева-Макгий, Йоан Сугарев, Кристиан Сугарев, Стефан Сугарев, Тея Сугарева.

Едвин Сугарев започна гладна стачка на 26 юни, като заяви, че няма да я прекрати, докато Пламен Орешарски и неговото правителство не напуснат политическата сцена.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега