Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Екстрадиран от Италия влиза в ареста за източване на банкови карти

Екстрадиран от Италия влиза в ареста за източване на банкови карти

Той е бил обявен за международно издирване с Европейска заповед за арест, издадена от Окръжна прокуратура – Бургас през 2013 г. Установен е в Италия и на 25.02.2014 г. е бил предаден от италианските на българските власти на летище Милано.

Окръжен съд – Бургас взе мярка занеотклонение задържане под стража на Илия Трифонов. Окръжна прокуратура –Бургас поиска ареста му във връзка с разследване на източване на данни от чуждибанкови карти. На 27.02.1014 г. той е привлечен като обвиняем за това, че09.08.2011 г. на личния си мобилен телефон е съхранявал информация засъдържанието на платежни инструменти, а на 10.08.2011 г. в Слънчев бряг вхотел, на твърд диск в преносимия си компютър е съхранявал информация заплатежни инструменти – кредитни и дебитни карти.            

Тойе бил обявен за международно издирване с Европейска заповед за арест, издаденаот Окръжна прокуратура – Бургас през 2013 г. Установен е в Италия и на25.02.2014 г. е бил предаден от италианските на българските власти на летищеМилано.            

ПредОкръжен съд – Бургас Трифонов заяви, че не е използвал тази информация, тя билана друго лице, което ползвало компютъра му. Отишъл в Италия, защото доставялавтомобили от там.            

Окръженсъд – Бургас прецени, че престъплението, за което е привлечен да отговаря е тежкоумишлено и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 8 години. От представенитепо делото доказателства, съдът намира, че може да се направи обоснованопредположение за авторство на деянието, за което е привлечен да отговоря. Съдебниятсъстав обърна внимание и на факта, че Трифонов вече е осъден за същото деяние,като е сключил споразумение с прокуратурата. Поради това съдът намира, чесъществува основателна опасност той да извърши и друго такова престъпление.            

Определениетона Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд –Бургас в срок от 3 дни.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега