Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Емил Пейчев: Царево няма да има автогара, но някой ще има парцел на ключово място

Емил Пейчев: Царево няма да има автогара, но някой ще има парцел на ключово място

По думите му "градоначалникът и подчинената му администрация изобщо не си поплюват и са се забързали като за последно да раздават подаръци на онези, които са били послушни през последните три мандата".

Царево няма да има автогара, но някой ще има парцел на ключово място. Това коментира общинският съветник Емил Пейчев в социалната мрежа фейсбук. По думите му "градоначалникът и подчинената му администрация изобщо не си поплюват и са се забързали като за последно да раздават подаръци на онези, които са били послушни през последните три мандата". 

В дните между Рождество и Нова година, на търг е бил продаден парцел от терен, отреден за общинска автогара. "Този градоначалник и тази администрация не увеличават общинската собственост, а я разпродават.Това не са управници, а търговци. При това доказано не са добри търговци, защото стоката, с която търгуват, е бъдещето на Царево", заявява още Пейчев. Публикуваме целия му пост без редакторска намеса: 

Уважаеми приятели и съграждани,

Коледа и Нова година отминаха, но нашият любим градоначалник и подчинената му администрация изобщо не си поплюват и са се забързали като за последно да раздават подаръци на онези, които са били послушни през последните три мандата.В почивните дни между Рождество Христово и Нова година на сайта на общината срамежливо беше поместен кратък текст..., съдържащ заповед N:912 на кмета.С нея той заповядва да се открие процедура по провеждане на търг с тайно наддаване за...ВНИМАНИЕ...за продажба на недвижим имот, частна общинска собственост..., а именно поземлен имот N:48619.504.112...И определя начална тръжна цена 258 888 лева.

Ще се запитате „Е, какво толкова, кметът продава честно и почтено поредния общински парцел“.Но знаете ли какво точно се предлага на търг? Знаете ли кой е този имот N:48619.504.112Парцел от терена, определен за общинска автогара.Изобщо не се забавиха.Това, за което предупреждавах, вече се случва.Раздробиха на парчета мястото, където трябваше да се изгради автогара, за да го продадат набързо.Е, най-голямото парче вече е спазарено. Появило се е на търга едно физическо лице, чиято оферта е била декласирана. 

По този начин втория участник, които е юридическо лице ( фирма) е останал сам на търга, пък взел, че го спечелил. Общо взето това е цялата сделка.Царево няма да има автогара, но някой ще има парцел на ключово място.Този градоначалник и тази администрация не увеличават общинската собственост, а я разпродават. Това не са управници, а търговци. При това доказано не са добри търговци, защото стоката, с която търгуват, е бъдещето на Царево.

Е, какво мислите за поредната мегасделка с общинско имущество на кмета? Доближава ли се тя по своята наглост до сделката с общинската спортна зала и с Медицинския център? И с всички останали от този род?

Уважаеми приятели и съграждани,Коледа и Нова година отминаха, но нашият любим градоначалник и подчинената му...

Публикувахте от Емил Пейчев в Вторник, 10 януари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега