Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Епидемията остава в сила, ваканцията свърши

Епидемията остава в сила, ваканцията свърши

Грипната епидемия в Бургас остава в сила до второ нареждане, реши на общо заседание днес Регионалният щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания. Грипната ваканция обаче се отменя. От утре децата се връщат в училище.

Грипната епидемия в Бургас остава в сила до второ нареждане, реши на общозаседание днес Регионалният щаб за борба с грипа и острите респираторнизаболявания. Грипната ваканция обаче се отменя. От утре децата се връщат вучилище.

Опасността не е преминала и затова Щабът реши да удължисрока на епидемията, оставяйки в сила мерките за безопасност, свързани смедицинските заведения, прегледите на бременни и деца, както и имунизациите.Същевременно, данните на РЗИ сочат спад на заболяемост от грип и ОРЗ в Бургас,което стана причина за отмяната на грипната ваканция в града. Остава в сила стриктенфилтър на детските заведения, които няма да приемат болни деца. Достъпът на заболелислужители също няма да бъде доускан.

„РЗИ ще продължи да следи заболеваемостта в училищата,съвместно с партньорите си в Регионалният щаб за борба с грипа и острите респираторнизаболявания“, съобщи за PoligrafF.net Елица Карагьозова, говорител на РЗИ. Подумите й във време на епидемия е трудно да се правят прогнози. Това, коетоЩабът може да направи, е да следи ситуацията и да реагира в движение.

По данни на РЗИ, заболеваемостта в дните 17-21 януари е139,23 промила.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега