Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ето кои са претендентите в категория „Градски и Бизнес хотели“ на BURGAS BUSINESS AWARDS

Ето кои са претендентите в категория „Градски и Бизнес хотели“ на BURGAS BUSINESS AWARDS

Кой ще е носителят на престижния приз ще стане ясно на официалната церемония на третото издание на BURGAS BUSINESS AWARDS, на 25 април, от 19:00 ч в конферентния център на хотел „България“.

Претендентите за отличието „Градски и Бизнес хотели“ на BURGAS BUSINESS AWARDS  в Сектор „Туризъм“ вече са ясни и изборът на победител със сигурност ще затрудни взискателното жури. Номинираните в категорията са едни от най-реномираните в Бургас и предлагат на клиентите си най-високо качество на услугата. 

ММ Бутик е бутиков хотел в центъра на Бургас, обединил в себе си дизайн от топли, земни цветове и гостоприемен дух. Хотелът отваря врати през 2023 година и е подходящо място както за бизнес пътувания, така и почивка. Намира се в близост до основните бизнес учреждения на града, на пешеходно разстояние от центъра и морската градина, и 11 км от Летище Бургас. 



30-те стаи и апартаменти, предлагат съвременно оборудване съчетано с лукс и комфорт. Интериорът е решен в естествени цветове и материали от високо качество. Осигурен е и подземен паркинг за гостите на хотела. За различните видове събития, хотел ММ Бутик разполага с конферентна зала с до 40 места, изцяло оборудвана за провеждането на семинари, презентации, обучения, срещи, рождени дни. С възможности за различен тип подредба, кафе паузи и кетъринг. Лобито на ММ Бутик е комфортен кът, както за бизнес срещи, така и за настолни занимания.

В Spa Wellness Boutique ще откриете традиционна сауна, инфраред сауна, парна баня и кът за релакс с инфраред шезлонги, две отделни зони за масаж и терапии.

А за да поглезите сетивата си и да се насладите на изискан вкус, ресторант “ Maison’s Premium, ще ви предложи подбрано меню от качествени продукти и напитки. 

ДАС Марина – необикновен хотел, събиращ в едно комфорт и локация с ексклузивни характеристики. Наред с панорамни гледки към морето, той предлага близост до всичко необходимо не само за съвършената почивка, но и за успешното бизнес събитие. Намира се в новия крайморски център на Бургас, известен като Морска гара. Гостите посреща изящно фоайе, което напомня елегантна галерия с картини и пластики. Примамливите кътчета за почивка в меки цветове и материи, приканват човек да поседне и да отдели време на изкуството, а морската стилистика е пълновластен господар. Посланието е за спокойствие, комфорт и уют на морския бряг, които предразполагат към максимални почивка и релакс независимо дали пътувате за развлечение и почивка или по работа.



Настаняването е в елегантни двойни стаи и двуспални апартаменти с панорамни прозорци, като гледките, между които гостите могат да избират са море, градски панорами и атриум. На разположение на гостите освен паркинг има и две зарядни станции за електроавтомобили. 

Околностите са изпълнени с тематични ресторанти, търговски зони, рибари, гларуси, алеи примамващи към разходка. ДАС Марина предлага непосредствен достъп до Морската градина на Бургас, като златният плаж, луксозен СПА център, центъра на Бургас и основни пътни артерии са само на 2 минути пеша. На разположение за всякакъв формат бизнес събития е близкият супер модерен Конгресен център, както и собствената конферентна зала на хотела. Районът е предпочитан не само като туристическа и конферентна дестинация, но и се утвърди като абсолютен лидер в развлекателните събития на открито.  

Авеню Делукс - разположен на много стратегическо място - на входа на град Бургас, хотелът е изградил едни много добри взаимоотношения съв своите клиенти. Хотел Авеню гарантира на своите гости невероятна атмосфера, уют и перфектно обслужване по време на целия им престой. На разположение са 30 единични стаи, 27 двойни стандартни стаи, 52 двойни големи стаи и 8 апартамента модерно и комфортно оборудвани с климатик, кабелна телевизия, телефон и минибар. 



Хотелът разполага и с отлични условия за организиране на срещи и мероприятия, предлагащ безупречно обслужване и модерно техническо оборудване. Конферентната зала е с капацитет 50 места и е подходяща за провеждане на обучения, семинари, презентации. „Авеню“ разполага със собствен тенис център, който е най-модерният тенис комплекс в България. Намира се на 1,5 км от Черноморското крайбрежие, на 2 км от летище Бургас, на 2 км от хотел "Авеню" и на 5 км от центъра на Бургас. 

Кой ще е носителят на престижния приз ще стане ясно на официалната церемония на третото издание на BURGAS BUSINESS AWARDS, на 25 април, от 19:00 ч в конферентния център на хотел „България“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега