Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Евелин Банев-Брендо мълчи пред съда в Милано

Евелин Банев-Брендо мълчи пред съда в Милано

Евелин Банев-Брендо отказа да говори на състоялото се днес в Милано заседание по процеса "Кокаинови крале". По него са подсъдими 13 души, петима от които българи, включително Банев, шестима италианци, един словенец и един румънец.

Евелин Банев-Брендо отказа да говори на състоялото се днес в Милано заседание по процеса "Кокаинови крале". По него са подсъдими 13 души, петима от които българи, включително Банев, шестима италианци, един словенец и един румънец. По искане на подсъдимите процесът се води при закрити врата и не бяха допуснати близки и журналисти, а само адвокати и преводачи, предаде БНТ.

Обсъдени са били технически проблеми, като е уважено искането на защитата на следващите заседания, които са през април, да бъдат представени нови документи от България. Присъдата се очаква в края на следващия месец. Процесът е започнал с около половин час закъснение и вероятната причина е липса на преводач на български.

Никой не знае какъв е мотивът на Брендо да поиска да бъде съден по бързата процедура и при закрити врати. Според юристи обикновено целта е да се намали наказанието за извършеното престъпление с 1/3. За престъплението, което му се вменява, Брендо може да получи до 30 години лишаване от свобода, но след като е предпочел бързата процедура, до два месеца той може да получи 17-18 години.

Дъщерята на Брендо Лара беше отвлечена във вторник пред дома й в квартал "Бояна". Вчера майката на Лара Моника Добринова се обърна към похитителите и помоли да се свържат с нея, за да разбере как е детето й.Главният прокурор Сотир Цацаров вече обяви, че отвличането й е знак към бащата. Той беше категоричен, че по случая се работи интензивно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега