Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Еврокомисар Джон Дали ни подкрепи за забраната на тютюнопушенето

Еврокомисар Джон Дали ни подкрепи за забраната на тютюнопушенето

Еврокомисарят по въпросите на здравеопазването и потребителските въпроси Джон Дали изрази пълната си подкрепа за България, относно приемането на проекта за изменение и допълнение на Закона за здравето, който предвижда въвеждането на забрана за тютюнопушене в закрити обществени места.

Еврокомисарят по въпросите на здравеопазването и потребителските въпроси Джон Дали изрази пълната си подкрепа за България, относно приемането на проекта за изменение и допълнение на Закона за здравето, който предвижда въвеждането на забрана за  тютюнопушене в закрити обществени места. Това стана днес по време на среща между премиера Бойко Борисов и еврокомисар Дали, която се проведе в Министерския съвет.

В разговорите участваха министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов и заместник-председателят на парламентарната комисия по здравеопазване д-р Даниела Дариткова.

„Готови сме да окажем цялата необходима помощ и съдействие за въвеждане на забраната за тютюнопушене на закрити обществени места. Целта на инициативата е да имаме устойчиви системи на здравеопазване, да опазим здравето на хората”, заяви г-н Дали.

Той допълни, че Европейската комисия винаги насърчава държавите-членки, които въвеждат промени в тази насока в своите законодателства. „Радвам се, че България ще го направи сега, през 2012г. и благодаря за вашата подкрепа г-н премиер”, допълни еврокомисарят по въпросите на здравеопазването.

От своя страна министър-председателят Бойко Борисов съобщи пред Дали, че одобреният от правителството законопроект предстои да бъде гласуван в Народното събрание, където очаква да бъде подкрепен от управляващата партия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега