Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фалшивият сигнал за атентат край "Плиска" се оказа любовна драма

Фалшивият сигнал за атентат край "Плиска" се оказа любовна драма

Фалшивият сигнал за готвен атентат край бившия столичен хотел "Плиска" се оказа свързан с любовна драма, съобщиха от Министерски съвет. Това докладва председателят на ДАНС Димитър Георгиев пред премиера Бойко Борисов.

Фалшивият сигнал за готвен атентат край бившия столичен хотел "Плиска" се оказа свързан с любовна драма, съобщиха от Министерски съвет. Това докладва председателят на ДАНС Димитър Георгиев пред премиера Бойко Борисов.

Сигналът, който нашитеслужби са проверявали, е подаден на телефон 112. Проверки по случая извършили и от МВР, и от ДАНС. В крайна сметка станало ясно, че се касае за неуредени любовни отношения между български и чуждестранен гражданин. В хода на проверкитебългарските служби са обменили информацията с международните си партньори, което довело до злополучното съобщение във Facebook и последвалото притеснение от страна на гражданите.

"Няма реална опасност загражданите и гостите на София. Запознат съм в детайли с проверката набългарските служби. Сигналът е с ниска степен на опасност, но в ситуацията, вкоято се намираме, сме длъжни да проверяваме всяко твърдение за заплаха", коментира премиерът Борисов, потвърждавайки уверенията на МВР, че няма място за тревога.

"Абсолютно недопустим и некоректен е начинът, по който американските дипломатиизнесоха в публичното пространство информацията, получена от българските имколеги. Искам да уверя българските граждани, че държавата проверява всеки единсигнал, който би представлявал опасност за гражданите, и не би скрила отобществото, ако съществува и най-малка заплаха за здравето и живота нахората", заяви още министър-председателят.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега