Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фалстарт на секссезона в Слънчев бряг

Фалстарт на секссезона в Слънчев бряг

Фалстарт на новия секссезон край морето претърпяха най-нетърпеливите жрици на любовта в Слънчев бряг, съобщава в. “Труд”.

Фалстарт на новия секссезон край морето претърпяха най-нетърпеливите жрици на любовта в Слънчев бряг, съобщава в. “Труд”. Щом научиха, че в курорта са пристигнали първите туристи, компаньонки от вътрешността на страната веднага заеха позиции в комплекса. През април и май обаче на почивка у нас обаче идват предимно по-възрастни хора, които не се вълнуват особено от женските ласки.

В конкретния случай - първата организирана група е от 700 австрийски пенсионери, повечето от които са пристигнали семейно. Затова и жриците не получили радушен прием от туристите.“Явно проститутките са неопитни. Старите пушки си знаят, че преди юни няма смисъл да бият път до морето. Виж във Варна сега е по-оживено покрай международната регата (“Тол шипс” - б.р.). Там проститутките може и да изкарат някой лев”, коментираха бармани от Слънчев бряг.

Според хотелиери и туроператори не само сервитьори, бармани и пикола, но и голяма част от опитните компаньонки тази година са се изнесли към чужбина, където цените са по-високи, което веднага се отразило и на качеството на сексуслугите. В Слънчев бряг м.г. ценоразписът падна от 100 на 50 евро и накрая на 50 лв. за секс на плажа. Фелациото струва 20 лв. Причините за поевтиняването бяха две - дъмпинг на циганки от Сливен и липсата на интерес от страна на туристите, дошли у нас заради евтиния алкохол.

Тъй като продължават случаите на обрани туристи след секс с проститутки, все повече служители от развлекателния бизнес край морето отново поискаха легализиране на най-древната професия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега