Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Федерика Коланджело с участие във втората вечер на "Джаз в Бургас"

Федерика Коланджело с участие във втората вечер на "Джаз в Бургас"

По-малко от месец ни дели от третото издание на музикалния фестивал "Джаз в Бургас". Тази година форматът ще предложи на бургаската публика още по-богата и разнообразна програма.

По-малко от месец ни дели от третото издание на музикалния фестивал "Джаз в Бургас". Тази година форматът ще предложи на бургаската публика още по-богата и разнообразна програма. Както вече Ви разказахме, в първата вечер ще ни гостуват американецът Крейг Бейли и квартетът му, както и триото на световноизвестния български пианист Събин Тодоров и формацията "Фънкалеро".

Втората фестивална вечер ще започне в 20:30 часа, когато на сцената на Експоцентър "Флора" ще се качат музикантите от "Аквафоника" /Александър Логозаров - китара, Федерика Коланджело /Италия/ - пиано, Михаил Иванов - бас, Борислав Петров - ударни/. Уникалното в проекта е съчетаването на елементи от класическа музика и джаз, което правят италианката Федерика и басистът Михаил Иванов.

Федерика Коланджело завършва класическо пиано в лондонското Royal School of Music и след това записва джаз в консерваториите в Утрехт и Амстердам. Именно в Холандия среща нашия контрабасист Михаил Иванов, който от 2002-ра учи и живее там, но често се връща за концерти в България.

Веднага след тях публиката на "Джаз в Бургас" ще може да се наслади на виртуозните изпълнения на "Христо Йоцов трио" /Николай Карагеоргиев - китара, Мирослав Турийски - пиано, Христо Йоцов - ударни/.

"Джаз в Бургас" ще се разгърне в пет  дни - 8,9,10 юли и 3,4 август. Очаквайте скоро обявяването на още топ джаз изпълнители, които ще оформят пълната програма на фестивала.

Билети ще откриете на касите на Експо център "Флора", НХК, Държавна опера - Бургас и мрежата на Евентим. Входните такси са както следва:

1 ден - 15лв.

2 дни - 25лв.

3 дни - 30лв.               

4 дни - 40лв.

5 дни - 45лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега