Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Филчев: Отричам, че съм поръчител на две убийства

Филчев: Отричам, че съм поръчител на две убийства

Атанас Атанасов лъже, че съм лансирал Алексей Петров в службите, заяви в предаването на bTV "Тази сутрин" бившият главен прокурор Никола Филчев.

Атанас Атанасов лъже, че съм лансирал Алексей Петров в службите, заяви в предаването на bTV "Тази сутрин" бившият главен прокурор Никола Филчев. Във връзка с обвиненията, че е близък с Петров. "Не съм знаел, че Алексей Петров е таен служител, докато не излезе информацията през 2008 г. Виждали сме се през този период - на едно събиране на баретите и в един ресторант се засякохме", каза Филчев.

Бившият главен прокурор обвини вътрешния министър Цветан Цветанов, че нарушава закона. "Досега мълчах, но всяко нещо има разумни граници", казва той. "Когато срещу теб има доказателства и повдигнати обвинения за извършени престъпления, тогава се внася делото в съда и там се коментира. Обвинението се повдига въз основа на доказателства. Ако министърът на вътрешните работи разполага с тези доказателства, те стават по надлежния ред - вкарва се всичко в разследването, разследва се и отиваш в съда. Иначе това, което той прави, е незаконно", смята Филчев. 

"От нищо не ме е страх", твърди бившия глевен прокурор. "Когато има обвинение за убийство, аз ще се защитавам", заяви той в сутрешния блок  на "Нова телевизия"  във връзка със случая "Надежда Георгиева". "Журналистите откриха, че докато е ставало убийството, за което се казваше, че съм го извършил лично, аз бях в Либия. 50 души видяха как излетяхме”, каза Филчев. "Имам свое обяснение защо се стигна до смъртта на прокурора Николай Колев, посочи бившия главен прокурор. "В резултат на сериозна проверка на НСС тя установява, че той е организатор на трафик на наркотици и оръжие. Никога не съм го казвал, преди 9 години беше тайна. Днес това излезе някъде по вестниците и тази тайна стана нещо публично.  Това е моята версия за убийството - мафията.

Има организирана престъпност в България, убеден е бившият главен прокурор. Отричам, че съм поръчител на две убийства, категоричен бе той. "Не знам за случай в друга държава бивш главен прокурор да е подложен на подобни атаки", посочи той.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега