Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Финансират 28 проекта на Община Бургас с 237 млн. лева! Вижте кои са те /Видео/

Финансират 28 проекта на Община Бургас с 237 млн. лева! Вижте кои са те /Видео/

На визитата на Борисов присъстваха и кметовете на няколко общини в Бургаско, а именно: на Царево - Марин Киров, на Камено - Жельо Вардунски, на Айтос - Васил Едрев, на Поморие - Иван Алексиев, на Приморско - Иван Гайков, на Малко Търново - Илиян Янчев. Те също дадоха отчет на проектите, които предстои да реализират по програмата.

"След десетина дни ще започнат същинските строително-монтажни работи за изграждане на Университетската педиатрична болница, в двора на Окръжна болница. Теренът на целия този кампус е общински и е отреден с решение на Общинския съвет. В момента строителната фирма променя трасетата на водопроводите, кабелите и тръбите на топлофикация, за да може да започнат големите изкопни дейности". Това заяви кметът Димитър Николов при днешното посещение на лидера на ГЕРБ в Бургас.

По думите на Николов освен за изграждането на Детската болница, е предвидено финансиране за Южния обход на к-с "Меден рудник", двете кръгови кръстовища, за големите транспортни трасета на града – "Транспортна", "Одрин", "Патиарх Евтимий", "Оборище", "Гладстон", благоустрояване на пространства, изграждане Студентски кампус, средства за мерки за енерегийна ефективност на детски градини, изграждане на мостово съоръжение и други.

На визитата на Борисов присъстваха и кметовете на няколко общини в Бургаско, а именно: на Царево - Марин Киров, на Камено - Жельо Вардунски, на Айтос - Васил Едрев, на Поморие - Иван Алексиев, на Приморско - Иван Гайков, на Малко Търново - Илиян Янчев. Те също дадоха отчет на проектите, които предстои да реализират по програмата. 

На визитата присъства и Теменужка Петкова - зам-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС, която сподели че за област Бургас предвидените средства по програмата до края на 2026 година са 404 млн. лева. От тях за община Бургас са отделени 237 млн. лева, с които ще се финансират 28 проекта.

Подробности гледайте във видеото!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега