Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фотоизложбата "Пътуване към корените" посрещна любители на историята в Царево

Фотоизложбата "Пътуване към корените" посрещна любители на историята в Царево

Кметът на Община Царево сподели със задоволство, че за пореден път тази изложба ще отдаде заслужено признание не само към предците ни, но и към г-жа Ягода Арнаудова - бивш Директор на Общинския исторически музей, за дейността ѝ от преди повече от десетилетие.

В Общински исторически музей град Царево се откри изложбата "Пътуване към Корените". На днешната изложба Тодор Гондов Директор на музея представи снимков материал, свързан с населените места в Одринска Тракия. Голяма част от жителите на Община Царево и на общините около Царево, са свързани с тази територия.


Кметът на Община Царево сподели със задоволство, че за пореден път тази изложба ще отдаде заслужено признание не само към предците ни, но и към г-жа Ягода Арнаудова - бивш Директор на Общинския исторически музей, за дейността ѝ от преди повече от десетилетие.





"Радостен съм, че днес за пореден път представяме изложбата. Благодарност на нашите предци, които са напуснали доковете си в Одринска Тракия и са създали и заселили познатите ни сега населени места от община Царево. Изразих благодарност към д-р Ягода Арнаудова, инициатор на изложбата, защото историята трябва да се знае и помни. Благодаря и на колегите от Общински исторически музей гр. Царево, с тях имаме ангажимент да надградим изложбата и да организираме ново посещение по родните места на родовете от нашия край", коментира кметът Марин Киров.


На събитието присъстваха ръководството на общинска администрация, Председателят на Общински съвет-Царево, жители и гости на града.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега