Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Франция триумифира на Евро 2015 в Бургас

Франция триумифира на Евро 2015 в Бургас

Отборът на Франция победи Германия с 4:1 и спечели титлата от Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, което се проведе в България през последните 2 седмици. Герой на заключителния мач стана нападателят Одсон Едуар, отбелязал три гола. Одсон Едуар стана и голмайстор на европейското първенство за юноши с 8 гола. Каракаш вкара гола за Бундестима, а Гюл си отбеляза автогол в продължението на двубоя, с което оформи и крайното 4:1.

Отборът на Франция победи Германия с 4:1 и спечели титлата от Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, което се проведе в България през последните 2 седмици. Герой на заключителния мач стана нападателят Одсон Едуар, отбелязал три гола. Одсон Едуар стана и голмайстор на европейското първенство за юноши с 8 гола.Каракаш вкара гола за Бундестима, а Гюл си отбеляза автогол в продължението на двубоя, с което оформи и крайното 4:1.

Двубоят на стадион "Лазур" в Бургас привлече сериозна посещаемост от страна на българските любители на футбола. Сред гостите на финалния мач бе и легендарният бивш френски футболист, световен и европейски шампион Зинедин Зидан, който дойде от Мадрид в Бургас, за да гледа своя син Лука - титулярен вратар на младите "петли". В ложата на стадион "Лазур" бяха и министърът на младежта и спорта Красен Кралев, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, кметът Димитър Николов и др.

Минути след европейския финал на стадион Лазур министър Кралев коментира, че развитието на детско-юношеските школи в масово и ефективно направление е приоритет на спортното министерство, а в родния ни футбол. "Честно да Ви кажа, ние сме доста далеч от големите сили и трябва много работа за да се приближим до тях. Целта е ясна - поощряване на школи като бургаската Звездичка, за да може много скоро да си върнем онази сила, която накара Франция през ноември 1993 година да скърби", поясни Кралев и конкретизира, че държавното управление си е поставило конкретни задачи за реформи в масовото направление на спорта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега