Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Футболисти напускат Черноморец Поморие заради неизплатени заплати

Футболисти напускат Черноморец Поморие заради неизплатени заплати

Младежкият национал Георги Костадинов напусна Черноморец (Поморие) заради неизплатени заплати през последните месеци.

Младежкият национал Георги Костадинов напусна Черноморец (Поморие) заради неизплатени заплати през последните месеци. До редакцията на „PoligrafF” бе изпратено официално изявление на младежкия национал, съвместно с Емануил Манев, друг играч на поморийските акули. Предоставяме ви пълния текст на изявлението без каквато й да е редакторска намеса:

Ние, футболистите Георги КОСТАДИНОВ и Емануил МАНЕВ, желаем да потвърдим пред ръководството на клуба, феновете на ПФК „Черноморец Бургас”  и ПФК „Черноморец Поморие”, както и пред медиите, че прекратихме професионалните договори с клубовете си, поради невъзможност от страна на последните да им изплатят трудовите възнаграждения през последните месеци.  

За нас това е трудно взето решение, предвид на това, че те се чувстваме  истински привързани към съответните клубове и гр. Бургас ( давайки 100 % от себе си по време както на официални мачове, така и на тренировки).  

Клубовете получиха две напомнителни писма за дължимите от тях суми към нас - футболистите, но ситуацията не се промени, като заплатите  не са изплатени и към момента. Предвид създалото се положение за нас не остана друга възможност освен да прекратим професионалните договори с клубовете си съгласно българското законодателство, и правилата  на Българския Футболен Съюз.  

На 17 ноември двата клуба получиха уведомителните писма за прекратяване на договорите.   Бихме жлали да благодарят на своя треньор г-н Неделчо МАТУШЕВ  за професионализма на  работата му, анализа на мачовете и точните и навременни съвети, на  феновете за подкрепата им, както  и да пожелаем на ПФК „Черноморец Бургас”  и ПФК „Черноморец Поморие”  успехи през оставащия футболен сезон.                                                   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега