Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гарет Бейл доволен да играе под ръководството на Вилаш-Боаш

Гарет Бейл доволен да играе под ръководството на Вилаш-Боаш

Халфът на Тотнъм Гарет Бейл похвали треньорските умения на своя мениджър Андре Вилаш-Боаш, който му е помогнал да израстне като играч и е направил много за развитието на клуба.

Халфът на Тотнъм ГаретБейл похвали треньорските умения на своя мениджър Андре Вилаш-Боаш, който му епомогнал да израстне като играч и е направил много за развитието на клуба.23-годишният шотландскинационал успя да отбележи цели 26 попадения във всички турнири през този сезон,като това го направи първият играч на „шпорите” след Юрген Клинсман, който еотбелязвал 20 гола за един сезон във Висшата лига.

Бейл успя да покаже свояголям талант през тази година и заслужено спечели, както наградата на ФА за„Играч на сезона”, така и „Млад играч на годината”.Макар Тотнъм да не успяхада се наредят на едно от местата, даващи право на участие в Шампионска лига,заради развръзката в последния ден от шампионата, португалският стратег гиизведе до рекорден брой спечелени точки в първенството.

Всичко това кара Бейл дасмята, че „шпорите” ги чака светло бъдеще и много футболни успехи под ръководството на Вилаш-Боаш:„Той ми помогна да серазвия във всеки един аспект от играта. По време на тренировките ние работихмевърху неща, които мога да правя по време на мачовете. Благодарение на товауспях да придобия нужната увереност и да правя всичко, което си поискам в официалнитесрещи, което е нещо стахотно за един футболист. Ние успяхме да сеадаптираме към неговия стил и сега ставаме все по-силни и по-силни.”

Трудно е да се даде яснапрогноза за мачове от предстоящия сезонвъв Висшата лига, но Тотнъм ще бъдатотново един от фаворитите за челните места на острова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега