Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гъбари и дървари в люто отмъщение край Созопол

Гъбари и дървари в люто отмъщение край Созопол

Гъбари и дървари в люто отмъщение край Созопол, съобщават от полицията.

Вчера в Районно управление «Полиция» - Созопол е получено съобщение от 51-годишен мъж от с. Градец, общ. Котел, за това че спрямо него и колегите му резачи на дърва в землището на с. Вършило, общ. Созопол, е извършено нападение от десет непознати мъже, които пристигнали в палатковия лагер на резачите с два автомобила, запалили и изгорили две от палатките им, унищожили каруца, разрушили останалите палатки, като изпочупили посудата и откраднали пет оборудвани конски амуниции с углавници и поводи, моторен трион и мобилен телефон.

В резултат на полицейските действия и извършените издирвателни мероприятия около 23.30 часа в Средец, служители от Районно управление «Полиция» - Средец установили извършителите на деянието - това са: 36 год. Й.Н., 26 год. К.Т., 38 год. М.А., 23 год. М.Й., 18 год. Р.И., 23 год. С.К., 24 год. Т.Т., 29 год. Г.С. и 22 год. В.Д., които тръгнали от с. Първенец, общ. Стралджа, обл. Ямбол с два автомобила «Опел Вектра» и «Фолксваген Пасат», и двата с ямболска регистрации, за да берат гъби в землището на с. Вършило.

Впоследствие М.А. предложил да отидат и да направят погром на палатковия лагер на пострадалите, тъй като няколко дни по-рано те нанесли побой на брат му и племенника му, като им запалили палатките и ги изгонили от гората, кадето работели заедно.

От автомобилите са иззети петте углавници и поводи за конска амуниция, както и откраднатия мобилен телефон. Работата по случая продължава от служители на Районни управления «Полиция» - Созопол и Средец.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега