Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-Бургас иска нови избори

ГЕРБ-Бургас иска нови избори

Нови парламентарни избори и нов Изборен кодекс. Това са исканията на бургаската общинска организация на ГЕРБ, които ще бъдат изпратени и мотивирани до Изпълнителната комисия на партията

Новипарламентарни избори и нов Изборен кодекс. Това са исканията на бургаскатаобщинска организация на ГЕРБ, които ще бъдат изпратени и мотивирани до Изпълнителнатакомисия на партията. Наизвънредно заседание в Бургас, на което присъстваха областният ръководител наГЕРБ Димитър Бойчев, общинският лидер Иван Вълков, народните представители напартията от 2-ри МИР, общинското ръководство, общинските съветници и председателитена клубовете по интереси и местоживеене, беше взето решението с явен вот.

Отднес председателите на клубовете започват да събират своите членове, като вкрая на седмицата ще бъдат формирани няколко основни искания за промяна вИзборния кодекс. Кактовчера стана ясно, на пресконференция в централата на партията в столицата,народните представители от ГЕРБ ще внесат предложение за създаване на временнапарламентарна комисия на политически партии, неправителствени организации играждани, за максимално консенсусен проект за промяна на Изборния кодекс.

Насъбранието в Бургас беше отчетен факта, че широко тиражираните от БСП политики,в предизборната кампания, в момента отсъстват и са размити с програмите надругите две партии в новата Тройна коалиция. Бургаскатаорганизация на ГЕРБ иска да получи и ясен отговор кой е предложил Делян Пеевскида оглави ДАНС и кой ще поеме отговорността за това решение, което скандализирастраната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега