Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-Бургас с послание за финал на кампанията: Садим Ясен, защото изборът е ясен

ГЕРБ-Бургас с послание за финал на кампанията: Садим Ясен, защото изборът е ясен

"И двете дървета са Ясен, защото за нас изборът е ясен", коментира Любен Дилов.

Кандидат-депутатите на ГЕРБ сложиха финал на предизборната си кампания, засаждайки рози и дръвчета в Морската градина на Бургас. "Роза Дамасцена, тя е ароматна, популярна роза в България и се надявам да даде допълнителен повод за усмивка и настроение. Не само на жители на Бургас, но и на гостите на Бургас. Това е добър пример как се води кампания, позитивна, приятелски насочена към градската инфраструктура и щадяща града", коментира кметът на Бургас Димитър Николов.




"На финала на кампанията сме. Искам да благодаря на всички колеги кандидат народни представители и на всички колеги от щаба, затова, че проведохме позитивна, добра и усмихната кампания, насочена към хората. Не случайно днес засаждаме дръвчета и рози – посланието е ясно. През пролетта всяко живо същество се ражда за нов живот, нека и ние се събудим от този кошмарен двугодишен сън и на втори април на гласуваме, за да продължи животът отново. Благодаря на всички, продължаваме с усмивка до 31 март, а след това с още по-голяма усмивка на 2 април, защото ще победим". Това коментира областният координатор на ГЕРБ в Бургас Иван Алексиев.




Водачът на листата Жечо Станков пое ангажимент към кметовете от всички общини в Бургаски регион, че "ние като народни представители, ще защитаваме всичко, което е важно за региона. Бургас да запази позицията си на лидерска област като развитие. Бургас да бъде приоритет на бъдещето правителство в София. Няма да спрем да бъдем между хората, да се срещаме ежедневно с тях". 

"Благодаря на медиите за безпристрастното и честно отразяване на тези избори. Благодаря и на хилядите хора, които отделиха времето си, от Бургас и региона, за да се срещнат с нас и да поговорим по важните въпроси. Успяхме да стиснем хиляди ръце, да се видим с много хора и още повече – да чуем техните проблеми. Основните въпроси бяха „кой може да се справи със спекулата“, „как можем да се върнем към нормалния начин на живот“, „по какъв начин можем да плануваме приходите си и да имаме прогноза за разходите“, „на кого, въобще, да гласуваме доверие“. Все неща, които в края на разговорите, намираха те самите отговори, защото през годините ГЕРБ-СДС винаги са държали на думата си и са се грижели за хората", заяви още Станков.


„Инициативата (за засаждане на розите) е на Жени ГЕРБ. Ние имаме национална такава кампания „Засади я с обич, отгледай я с любов“. Това е инициатива в подкрепа на всички производители на масло в тежката им кампания, която в момента ЕС има срещу тях. Даряваме тези 28 рози на всички наши кандидати за народни представители, да бъда посланици на българщината и българското розово масло. Все пак, България е страната на розите. Момчета и момичета, бъдете посланици на красивите български рози и да запазим българското завинаги тук. След 4 години, надявам се, заедно да дойдем и да откъснем листенца", заяви от своя страна Ева Михалева от Жени ГЕРБ. 




На финал Любен Дилов сподели, че причината да засадят дървета Ясен, е защото изборът е ясен. „Истинският мъж трябва да направи 3 неща в живота си: да направи син, да посади дърво, да построи къща. Проблемът на българските мъже е, че много често тези три неща ги правим с един и същи инструмент. И не ни се получава много добре. Сега сме решили да ги разделим ясно и сме избрали две дървета. И двете дървета са Ясен, защото за нас изборът е ясен. ГЕРБ и СДС са формациите, които през годините се справиха с всички тежки кризи – от Виденовата и Лукановата криза, през сръбската война и разпадането на Югославия, през гръцката финансова и бежанска криза. Доказано това са хора, които може да не са много умни и красиви, но умеят да се справят с кризи и умеят да управляват", допълни Дилов.

Публикувахте от PoligrafF.net в Четвъртък, 30 март 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега