Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-Бургас: Ще работим за региона и няма да прекъснем връзката с гражданите

ГЕРБ-Бургас: Ще работим за региона и няма да прекъснем връзката с гражданите

ГЕРБ не напуска реално Народното събрание, а ще участва в законодателния процес и ще продължи да работи за гражданите, които са ни гласували доверие. Ние продължаваме да сме в парламента, ще участваме активно в работата на комисиите, ще внасяме закони. Част от работата ни ще продължават да бъдат срещите с различни организации и приемни дни с гражданите

„ГЕРБ не напуска реалноНародното събрание, а ще участва в законодателния процес и ще продължи даработи за гражданите, които са ни гласували доверие. Ние продължаваме да сме впарламента, ще участваме активно в работата на комисиите, ще внасяме закони. Частот работата ни ще продължават да бъдат срещите с различни организации и приемнидни с гражданите”. Това заяви областният лидер на ГЕРБ-Бургас и народенпредставител Димитър Бойчев по време на първия брифинг на депутатите отБургаски регион. На него присъстваха още Ивелина Василева, Иван Вълков, СнежинаМаджарова, Семир Абу Мелих, Диана Йорданова и д-р Галина Милева.            

Според ДимитърБойчев програмата на новото правителство е без ясни критерии и визия, адържанието на народните представители от останалите политически групи в НС енедопустимо и конфронтиращо. „Ние сме там за да работим, да отстоявамеприоритетите на хората – тези над един милион избиратели, които определиха ГЕРБза първа политическа сила в страната. Отношението към нас е изключителнонегативно, представителите на сформираната Тройна коалиция се държатреваншистки. Като най-фрапиращ пример може да се посочи уволнението без мотивина директора на Агенцията за държавна финансова инспекция Теменужка Петкова. Товае единствената агенция, която може да проверява държавни предприятия и такива,които работят с публични средства. Г-жа Петкова бе и специалистът, който изкарана светло сделката за „Белене”, абсолютен експерт.

Очакваме и други подобнислучаи в държавната администрация по региони, затова  вече обявихме горещи телефони и приемни засигнали в област Бургас”, заяви областният лидер на ГЕРБ-Бургас. „Като експерт за мен темите, свързани с околнатасреда и еврофондовете продължават да са приоритетни и са особено чувствителниза обществото. За съжаление за тях в програмата на новото правителство имаотделено изключително малко и те са пренебрегнати. Категорично ще продължим даследим как се усвояват европейските средства и как се изпълняват европейскитедирективи.  Миналата седмица проведохмесреща с неправителствения сектор и с Тома Белев, на която присъстваше и БойкоБорисов. Няма как да не ни тревожат казуси като този с Камчийски пясъци презмандата на управление на Тройната коалиция – при него няма закон, които да не ебил нарушен. Изказванията на сегашния вицепремиер Зинаида Златанова поотношения на усвояването на европейски средства бих определила като скандални инесъответстващи с действителността. Това означава, че тя 4 години не си евършила работата като  ръководител напредставителството на Европейската комисия в България и сега се оправдавапревантивно за евентуални неуспехи”, коментира Ивелина Василева.  

Снежина Маджарова, която е първи мандат депутат отгрупата на ГЕРБ-Бургас, сподели, че през дългогодишния си опит като юрист не е ставаласвидетел на подобни практики, които в момента се извършват в НС чрез приеманетона нов правилник за работа. Маджарова, която беше председател на Общинскиясъвет в Бургас, подчерта, че за нея регионалното развитие и защитата наместните власти ще останат приоритет.           

„Създадената Тройнакоалиция между БСП, ДПС и Атака сведе политиката до нивото на консумация навластта без реална полза за гражданите. В първия ден бяха започнати дебати поедни от най-важните теми в момента – здравеопазването и енергетиката, а днес 25дни по-късно те останаха на заден план, изместени от законодателни променисвързани с ДАНС например”, заяви Семир Абу Мелих пред медиите днес.

По отношение на финансовата стабилност в държаватаДиана Йорданова представи реални данни към 31 май тази година. „Г-н Орешарски емного добре запознат с финансовото състояние в държавата предвид предходнитепостове, които е заемал. В пространството се завъртя една игра на цифри презтези първи дни на новото правителство. Но към настоящия момент дефицитът вдържавата е по-малко от 300 млн. лв., което е рамките на допустимото от ЕК и отпрограмата на нашето правителство изработена за настоящата година”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега