Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ преизбра Бойко Борисов за председател на партията /Видео/

ГЕРБ преизбра Бойко Борисов за председател на партията /Видео/

В събитието участват близо 1 100 делегати и гости от всички областни структури на партията в страната, ръководството на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от ГЕРБ.

Бойко Борисов остава начело на ГЕРБ. Седмото национално събрание на партията единодушно прие преизбирането на бившия премиер за лидер на партията. В събитието участват близо 1 100 делегати и гости от всички областни структури на партията в страната, ръководството на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от ГЕРБ. Борисов получи 943 гласа "за". 

"И аз като Вежди Рашидов чакам да се пенсионирам, но виждате какво става отвън, започна той. По време на война командирите не се сменят", коментира Бойко Борисов и предложи Томислав Дончев и Даниел Митов за зам.-председатели на ГЕРБ. Преизбирането им също бе единодушно прието от делегатите на националното събрание.Една година мерки без коронавирус и завоювахме второто място в света по смъртност, каза Борисов във връзка с коронавируса. Сякаш народът си отдъхна от служебния здравен министър Стойчо Кацаров, посочи той и благодари на всички медицински специалисти, които работили на първа линия.

„Днес е важно да осъдим руската инвазия и на практика с реални действия. Санкциите са само един от инструментите”, заяви Даниел Митов. „Украйна има нужда от реална помощ, а българското правителство е колебливо и нерешително. Трябваше да кажем на управляващите, че при подобни ситуации се сформира кризисен щаб”, добави той.

"Трябва да поговорим за миналото. Трябва ли да се чувстваме виновни, че сме носили отговорността за управление на страната едно десетилетие? Това е чест. Ние управлявахме в полза на гражданите. Трите мандата на ГЕРБ ще останат като символ на стабилност и спокойствие“, каза Томислав Дончев.

Той посочи, че ГЕРБ са управлявали с подкрепа, а не по стечение на обстоятелствата. „Управлявахме, защото хората ни даваха решителна подкрепа, а не от случайност и късмет. България се управлява от коалиция на омразата. Между тях няма свързващ елемент. Единственото, което ги обединява, е омразата спрямо другите. Омразата е липса на цел. Точно заради това резултатите от това управление са толкова катастрофални. Имаме кадрови недоразумения и липса на резултати. Имаме ли План за възстановяване? Антикризисни мерки? Промяна има, но към по-лошо. Гражданите имат нужда от алтернатива“, каза той..
Национално събрание на ПП ГЕРБ - 13.03.2022 г.

ГЕРБ ще проведе Национално събрание на партията на 13 март 2022 г. (неделя). То ще се състои в зала 3 на Интер Експо Център в гр. София.В събитието ще участват близо 1 100 делегати и гости от всички областни структури на партията в страната, ръководството на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от ГЕРБ.

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в Сряда, 9 март 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега