Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ регистрираха листата си, очакват по-изразителна победа /Видео и снимки/

ГЕРБ регистрираха листата си, очакват по-изразителна победа /Видео и снимки/

От ПП ГЕРБ-СДС регистрираха листата си със своите кандидат-депутати за 49-ото Народно събрание. Както се знаеше, водач и на тези избори за 2 МИР Бургас ще бъде Жечо Станков.

От ПП ГЕРБ-СДС регистрираха листата си със своите кандидат-депутати за 49-ото Народно събрание. Както се знаеше, водач и на тези избори за 2 МИР Бургас ще бъде Жечо Станков. „Много се радвам, че точно г-н Станков е нашият водач, защото начело на отбора ни е силен капитан. Убеден съм, че отново ще бъдем първа политическа сила с още по-добър резултат от предходните избори и с повече депутати в Народното събрание“, коментира пред журналисти областният координатор на ГЕРБ-СДС и кмет на Поморие Иван Алексиев.

И допълни: „Ние предлагаме стабилност, сигурност, предсказуемост и нормален живот в нормална европейска държава“. Втори в листата на ГЕРБ-СДС за изборите на 2-ри април е Любен Дилов, следван от Галя Желязкова, Андрей Рунчев, Мартин Богданов, Стоил Яков, д-р Лидия Стефанова и др. 

„Първо искам да благодаря на политическото ръководство за гласуваното ми доверие. За мен е чест да поведа този отбор от професионалисти“, сподели от своя страна Жечо Станков.  „В момента Бургас и региона има нужда от хора, които познават проблемите на града. От застъпници, които ще се борят на всяка цена да постигнат и изпълняват задачите, поставени им от хората в региона. Продължаваме да работим за развитието на региона. На първо място е проблемът с новите корпуси в училищата, които имат нужда да бъдат изградени. Бургас се слави с едни от най-умните деца, така че трябва да дадем основа за добра материална база. Не трябва да оставяме тези умове да изтичат от Бургас, а да привличаме нови университети. Имаме заявки от висши учебни заведения, които имат желание да отворят филиали в града“, каза още Станков.



Сред другите приоритети той изтъкна изграждането на Детска болница, 4-лентови пътища до останалите големи градове и общини в района, както и създаването на материална база за привличане на чуждестранни инвеститори. Не пропусна и програмите за саниране, както и  втората входно-изходна артерия на най-големия комплекс в Бургас – „Меден рудник“. 

Публикувахте от PoligrafF.net в Неделя, 26 февруари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега