Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас, гарантира експертност и край на хаоса

ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Бургас, гарантира експертност и край на хаоса

Жечо Станков е водач на листата, на второ място е Любен Дилов-син, следват Галя Желязкова, Андрей Рунчев, Адам Адамов и др.

Коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Бургас. Точно в 18:00 часа кметът Димитър Николов приветства в Експоцентър „Флора“ кандидатите за народни представители от Втори МИР-Бургас, а на събитието присъства и областният координатор Иван Алексиев. Водач на листата и „капитан на отбора“ този път е енергийният експерт Жечо Станков. На второ място е Любен Дилов-син, следват Галя Желязкова, Андрей Рунчев, Адам Адамов и др. Станков лично изброи имената на всички 28 кандидат-депутати и заяви, че се гордее с листата на ГЕРБ-СДС за бургаски регион. 

Преди да дадат официален старт на кампанията си, кандидат-депутатите поднесоха венец с цветя пред паметника на Петя Дубарова.






„Предстоящите избори са изключително важна крачка за решаването на редица кризи, в които в момента е поставена държавата. Всеки човек живее ден за ден, не може да планува разходите си, спестяванията изчезват. С този отбор ние можем да предложим решение. Това е отборът, който е постоянно сред хората. Ние се срещахме с хората преди кампанията ни, по време на кампанията ни и ще продължим и след кампанията ни. За нас е важно да сме близо до хората, да решаваме проблемите им. Имаме отбор, който знае как да реши всеки един проблем“, каза Станков. Той увери, че приоритет №1 пред ГЕРБ-СДС остава санирането на жилищни сгради, което обеща да продължи с пълна сила и да бъде напълно безплатно. 


Като „пъстра, шарена, красива и усмихната“ определи листата на ГЕРБ-СДС за предстоящите парламентарни избори областният координатор Иван Алексиев. „Пред вас стои силният и печеливш отбор на ГЕРБ-СДС. Нашата листа е пъстра, шарена, красива и усмихната. В нея са вплетени опита и младостта, мъдростта на по-големите и дразнованието на младите. Експертността, вдъхновението и оптимизма. Листата е съставена от експерти от различни области. В нея има млади хора, такива на средна възраст и с много опит“, коментира Алексиев. 

Градоначалникът на Поморие добави още, че най-голямото предимство на листата е, че тя е съставена от местни хора – такива, които познават проблемите на района. „Имаме хора от Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Руен, Карнобат, Сунгурларе. Е, имаме и от София, което е абсолютно нормално“,  сподели Алексиев. И изрази увереност, че ГЕРБ-СДС ще спечели по убедителен начин изборите в Бургаско. „Ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса“, каза още Алексиев. 






Похвали за кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС не спести и кметът на Бургас Димитър Николов. „Познавам всеки един от тях, вярвам във всеки един от тях, защото ги познавам. Знам качествата и възможностите им. Това са хора, които със зъби и нокти ще се борят за развитието на Бургас. Искам да виждам хора, които да се борят за развитието на района, а не да го бутат назад“, каза Николов, който беше представен от Алексиев като „най-успешния кмет“. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега