Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-СДС поискаха депутатите да обсъдят темата за зеления сертификат в НС

ГЕРБ-СДС поискаха депутатите да обсъдят темата за зеления сертификат в НС

Всичко това става след като вчера на председателски съвет отхвърлиха предложението на ГЕРБ-СДС в Народното събрание да се влиза само със зелен сертификат или тест.

ГЕРБ- СДС поискаха в дневния ред на парламента да бъде включена точка, с която да решат дали да се въведе зеления сертификат като задължителен за влизане в Народното събрание. Те настояват да се въведе сертификат като пропуск за сградите на парламента, съобщава БНТ.

Отговориха им само от партия "Възраждане" с идеята референдум да реши дали да има изобщо зелени сертификати.

Всичко това става след като вчера на председателски съвет отхвърлиха предложението на ГЕРБ-СДС в Народното събрание да се влиза само със зелен сертификат или тест.

Те предложиха два варианта на проекторешение. В единия, да се задължи здравният министър да впише изрично сградата на Народното събрание в заповедта за местата, в които се влиза само със зелен сертификат или парламентът да реши всички сертификати и ограничителни мерки да отпаднат.

От партия "Възраждане"попитаха защо първо в здравното министерство не е въведено като задължително изискването на "Зелен сертификат".

"Чудя се как е възможно изобщо да считате, че двойните стандарти и изисквания трябва да бъдат норма оттук нататък. За богопомазаните - могат да влизат без сертификат, без PCR, без антигенен тест. Това ли, дами и господа, е новият морал в политиката", каза Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ.

"Търсим два варианта на решение -или параламента в качеството си на представител на българския народ да реши или българския народ като върховен суверен на референдум да се произнесе за отмяната или продължаването на тези дискриминационни мерки. Ние от Възраждане смятаме, че най-доброто решение в случая е референдум, защото той е и най- представително и смятаме че той е и най-законово издържан", отговори Костадин Костадинов, председател на ПГ на ПП "Възраждане".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега