Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ за „Балкански поток”: Кабинетът „Петков” демонстрира въпиюща некомпетентност

ГЕРБ за „Балкански поток”: Кабинетът „Петков” демонстрира въпиюща некомпетентност

Това заяви Теменужка Петкова от ГЕРБ на брифинг в централата на партията в отговор на излезлите резултати от проверката, разпоредена преди два месеца от бившия премиер Кирил Петков, която да установи дали има закононарушения и нередности при строителството на "Балкански поток".

„Правителството на Петков не изневери на себе си и на своя стил да управляват с лъжи, с манипулации, да демонстрират въпиюща некомпетентност и да въвеждат в заблуда българското общество. Броени минути преди да напуснат пределите на МС излязоха с прессъобщение, от което става ясно, че Петков е назначил две междуведомствени работни групи, които да направят проверка, свързани с „Балкански поток”. Според тях тези две групи са установили сериозни нарушения. Няма как две междуведомствени работни групи да изземват компетенциите на отделните институции в държавата. Вярно е че през последните 7 месеца правителството на г-н Петков демонстрира тотално незачитане на законите, на Конституцията и институциите.. Правовата държава за тях не означава нищо”, Това заяви Теменужка Петкова от ГЕРБ на брифинг в централата на партията в отговор на излезлите резултати от проверката, разпоредена преди два месеца от бившия премиер Кирил Петков, която да установи дали има закононарушения и нередности при строителството на "Балкански поток".

"Едно от нарушенията, което твърдят, че е извършено, е за т.нар. "Пътна карта". От това прессъобщение става ясно, че хем я има, хем ДАНС им я предоставила. Тоест отново ставаме свидетели на поредната лъжа. Тази Пътна карта представлява нищо друго освен паметна бележка отсреща. Затова ги е яд, защото не можаха нищо да извлекат от тази Пътна карта. За разлика от тях никога не сме подписвали неизгодни договори и документи, ще кажа само Gemcorp и с това се изчерпва въпросът", коментира още Петкова.

"Кирил Петков не изневери на стила си, завърши, както и започна, в остър конфликт и разминаване с действителността", каза от своя страна Томислав Дончев.  "Той си живее в собствен свят от приказките, само не знам коя е приказката – Снежанка, Пепеляшка или Червената шапчица", каза още Дончев.

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в Вторник, 2 август 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега