Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБери "мъдрят" подарък за лидера си

ГЕРБери "мъдрят" подарък за лидера си

Парламентарната група на ГЕРБ днес бе събрана по спешност от Красимир Велчев и Искра Фидосова. Поводът бе провеждането на импровизирана „мозъчна атака” за това с какъв подарък да зарадват лидера си Бойко Борисов по случай рождения му ден.

Парламентарната група на ГЕРБ днес бе събрана по спешност от Красимир Велчев и Искра Фидосова.  Поводът бе провеждането на импровизирана „мозъчна атака” за това  с какъв подарък да зарадват лидера си Бойко Борисов по случай рождения му ден.

"Много е трудно да избереш подарък на човек от такова ниво. Него не го вълнува колко е скъп подаръкът. Трябва да е нещо оригинално и полезно и да е изненада. Не върви да му купим например картина. Къщата му е пълна с платна и с ловни трофеи. Не ми се обикаля и в зоопарка, като миналата година", споделя пред в. "Монитор" Велчев.

Само преди два дни Бойко Борисов обяви, че с ужас мисли за рождения си ден. "Първо съм казал на партията - нито искам някого да виждам, нито подаръци... Накрая ще се заключа някъде или ще избягам на 13-и. Преди да имам рожден ден ми беше любимото нещо. Аз си правех рождените дни в НДК горе. Има ли по-хубав ден от тоя? Идваха всички. А сега вече не искам никого да виждам!", сподели още премиерът.

Въпреки това днес публично Бойко Борисов получи първия си подарък по случай 52-та си годишнина – жива риба в аквариум, уловена в пречистени води. Дарът е от "Софийска вода" и бе връчен  на премиера след като преряза лентата на пречиствателната станция "Кубратово", която ще преработва отпадъчните води на София.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега