Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Герджиков: Целта беше да има балотаж, сега нещата са различни

Герджиков: Целта беше да има балотаж, сега нещата са различни

„Очаквам, че на балотажа ще бъдем подкрепени от много широк кръг български граждани”

„Очаквам, че на балотажа ще бъдем подкрепени от много широк кръг български граждани, както призоваваме от самото начало”. Това заяви кандидатът за президент Анастас Герджиков в студиото на „Здравей, България”.„На първи тур целта беше да има балотаж и да стигнем до него. Преди месец агенциите предполагаха, че Радев ще бъде с подкрепа повече от 53%. Това не се случи. След първи тур нещата се променят напълно. Имаше 23 кандидат-президентски двойки. Техните избиратели трябва да се преориентират и да изберат някой друг”, коментира той.

Герджиков коментира и подадената оставка на Корнелия Нинова като председател на БСП. „През последните дни нещата се развиват много динамично. И предишната седмица, и сега научаваме нови и нови неща. Това, което преди малко направи г-н Вигенин във вашето студио, си има име – нарича се кризисен ПР. Той дойде, за да позамаже това, което се случи вчера, а именно – за първи път някой от ляво излезе  и каза честно: „Има проблем, царят е гол”. Президентът е гол, защото е свързан със служебното правителство, което е назначил. Покрай тях се навъртат олигарси, разпределят се обществени поръчки – това каза вчера г-жа Нинова”, заяви Герджиков.

„На практика г-жа Нинова, без да използва тези думи, каза следното: Такъв модел имаше по времето на Борисов, сега Радев се опитва да го възпроизведе, макар че е един слаб имитатор”, посочи той. И добави: „Аз не познавам олигарси и нямам нищо общо със задкулисието при никого. Не знам как стоят нещата нито при Борисов, нито при Радев. Говоря за това, че месеци наред говорихме за задкулисие при Борисов. Сега чуваме за задкулисие при Радев. Не е редно да заметем второто под килима”.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега